fbpx

D-ESL Модул за Е- учење

Uncategorized
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Course Content

1. За каков курс се работи?

  • 1.1. Презентација на проектот во писмена форма
  • 1.2. Што ќе научите и за кого е наменет овој курс?
  • Прашалник за крај на часот

2. Ако е забавно, дали е доволно сериозно?

3. Раскажување приказни и пишување сценарија

4. Креирање на играта со соодветниот софтвер за креирање игри

5. Наставниците како дизајнери на игри и мајстори за игри

6. Важноста на вклучувањето во педагошките игри

7. Направете повеќе со звукот и сликите

8. Заклучок

Want to receive push notifications for all major on-site activities?